Transport

Over container transport

Internationaal Transportbedrijf Overbeek b.v. verzorgt dagelijks grote aantallen transporten van alle mogelijke type containers in binnen- en buitenland. Dit doen wij al sinds de container eind jaren 60 zijn intrede deed. Wij hebben hiervoor eigen materieel en enthousiast personeel.


In het centrum van de Rotterdamse haven beschikt Overbeek over een eigen containerdepot (OCC). Hier is de mogelijkheid om de containers op/af te zetten, af/aan te koppelen en indien nodig veilig te stallen. Verder is er de mogelijkheid om containers per barge of rail aan/af te leveren. Hierdoor is er een grote flexibiliteit en kunnen de transporten zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd.


Dagelijks vertrekken er meerdere transporten van en naar de Antwerpse haven, zodat ook vanaf daar de verschillende diensten aangeboden kunnen worden.


Onze specialisaties:

 • Gensets
  Om ook tijdens het transport over de weg de temperatuurbeheersing van reefercontainers te handhaven beschikt Overbeek over een groot aantal eigen gensets. Door middel van een systeem waarbij de gensets gemakkelijk onder verschillende chassis geplaatst kunnen worden en eigen monteurs kan Overbeek voor dit soort werk een hoge servicegraad en flexibiliteit bieden.
 • Overrijden
  Dagelijks verricht Overbeek voor diverse opdrachtgevers vele transporten binnen het havengebied tussen diverse depots en terminals. Door een combinatie van vrachtwagens die hier vast op worden ingedeeld en extra capaciteit vanuit de rest van ons wagenpark kunnen wij goed op de vraag inspelen.
 • Kiepchassis
  Overbeek beschikt over meerdere kiepchassis om 20', 40' en Highcube containers te kunnen kiepen.
 • Gevaarlijke stoffen
  Het vervoer van gevaarlijke stoffen gebeurt met gediplomeerde chauffeurs en gekeurd materieel.
 • Afvalvervoer
  Overbeek heeft een vergunning voor het  vervoer van afvalstoffen.
 • Zware containers
  Een groot deel van onze wagens hebben een voorloopas om problemen met de strengere wetgeving op het gebied van overbelading te voorkomen.


Transport

Diensten

Kwaliteit

ISO-certificaat 9001:2015

Vacatures

Contact

Butaanweg 50 - Havennummer 3002
3196 KC
Rotterdam

BTW-nummer: NL006097911B01

 • Transport: 010-4382288 / info@overbeekbv.nl
 • Depot/verkoop/verhuur: 010-4386464 / occ@overbeekcc.nl