Depot

Over container opslag


Op ons depot aan de Butaanweg worden door Overbeek Container Control b.v. (OCC) alle voorkomende empty depot activiteiten verricht, zoals:

 • Opslag
  Overbeek beschikt over ruime opslagcapaciteit midden in de Rotterdamse haven.
 • Overslag
  Overslag is mogelijk van en naar weg, barge en rail.
 • Cleaning
  Met behulp van installaties die voldoen aan alle milieu-eisen worden containers vakkundig schoongemaakt.
 • Reparatie
  Overbeek werkt samen met professionele reparateurs o.a. gespecialiseerd in reefers waarvoor een groot aantal stroomaansluitingen beschikbaar is voor een vlotte afwikkeling zodat het dure equipment zo snel mogelijk weer ingezet kan worden.
 • Rapportage
  Vanuit het geautomatiseerd systeem kunnen alle mogelijke rapportages op alle mogelijke wijzen verstuurd worden, waaronder elektronische gate-in en out, elektronische estimates, etc.


Reefers


Door de inmiddels jarenlange ervaring is het Depot OCC een specialist geworden in het behandelen van koel containers/ reefers. Deze containers vergen een hoge service en flexibiliteit.
Deze reefers krijgen voordat ze de poort verlaten een test, de zogenaamde Pre-trip Inspection (PTI) om de werking te garanderen. OCC werkt samen met een gespecialiseerd bedrijf dat hiervoor mede door Overbeek is opgericht.
Doordat Overbeek ook transporten met reefers verricht, weten zij als geen ander dat de klant hoge eisen stelt als het om temperatuurgevoelige lading gaat. Accuraatheid bij de juiste instelling staat dus hoog in het vaandel.
Daarnaast richt OCC zich op een vlotte afhandeling, zodat de doorstroomsnelheid van het dure equipment voor de klant zo hoog mogelijk is.Depot

Diensten

Kwaliteit

ISO-certificaat 9001:2015

Vacatures

Contact

Butaanweg 50 - Havennummer 3002
3196 KC
Rotterdam

BTW-nummer: NL006097911B01

 • Transport: 010-4382288 / info@overbeekbv.nl
 • Depot/verkoop/verhuur: 010-4386464 / occ@overbeekcc.nl